September 10, 2018

Njoftim për shtyp

  Qendra Streha është duke punuar  në kuadër të projektit “Advokimi i asistencës ligjore për komunitetin LGBTI në Shqipëri”, pjesë e skemës së granteve të projektit […]
August 29, 2018

Thirrje për kujdestar/e social/e

Pozicioni: Kujdestar/e Social/e Qendra Streha  kërkon të punësojë një kujdestar/e për një shërbim rezidencial që funksionon 24 orë ndaj komunitetit LGBT në Shqipëri.
June 30, 2018

Përvjetori i Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Në datën 29  qershor, Qendra Streha mori pjesë në festimet e 242 vjetorit të Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në Pallatin e Brigadave. Në […]
June 16, 2018

Trajnim “Parandalimi dhe reagimi ndaj dhunës me bazë gjinore”

Streha fitoi mundësinë për të qenë agjent ndryshimi në projektin për parandalimin dhe reagimin ndaj dhunës  me bazë gjinore në Shqipëri, duke qenë pjesë e trajnimeve […]
June 5, 2018

“Love is ALL”, Gala 2018

May 10, 2018

Thirrje për ekspert ligjor

Thirrje për ekspert ligjor Terma Reference Qendra Streha kërkon një ekspert ligjor i cili do asistojë në përpilimin e një raporti mbi situatën e aksesit në […]
May 10, 2018

Thirrje për studiues

Qendra Streha kërkon një studiues i cili zotëron aftësitë profesionale dhe njerëzore për të drejtuar një studim dhe për të përpiluar një raport të situatës së […]
May 7, 2018

“Një shtëpi, shumë zemra”, Gala 2015

May 7, 2018

“Përqafo Diversitetin, mbështet progresin”, Gala 2017

Albanian