Na kontakto

Numri: +355 69 98 39 189

E-mail:

sos@strehalgbt.al

info@strehalgbt.al

ndihme@strehalgbt.al

Linja ndërkombëtare e emergjencave: 112

Ambulanca: 127

Zjarrëfikësja: 128

Policia rrugore: 126

Policia: 129

Web Streha u mundesua nga UK Embassy dhe Bashkia Tiranë.

Albanian