September 10, 2018

Njoftim për shtyp

  Qendra Streha është duke punuar  në kuadër të projektit “Advokimi i asistencës ligjore për komunitetin LGBTI në Shqipëri”, pjesë e skemës së granteve të projektit […]
June 30, 2018

Përvjetori i Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Në datën 29  qershor, Qendra Streha mori pjesë në festimet e 242 vjetorit të Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në Pallatin e Brigadave. Në […]
June 16, 2018

Trajnim “Parandalimi dhe reagimi ndaj dhunës me bazë gjinore”

Streha fitoi mundësinë për të qenë agjent ndryshimi në projektin për parandalimin dhe reagimin ndaj dhunës  me bazë gjinore në Shqipëri, duke qenë pjesë e trajnimeve […]
March 22, 2018

Trajnimi 2018

Gjatë muajit shkurt 2018 u zhvilluan trajnime që kishin si qëllim fuqizimin e stafit dhe përfituesve të shërbimit. Tematikat e zhvilluara ishin: Hartimi i një plan […]
March 22, 2018

LGBT Festë

Më 17 shkurt 2018, u zhvillua festa e rradhës së LGBT, ku anëtarë të komunitetit, miq e mbështetës morën pjesë duke kaluar çaste të këndëshme nën […]
March 22, 2018

Gala 2018 – Love is ALL

   
Albanian