March 22, 2018

Historia e Mozës

  Moza ishte 23 vjeçe kur aplikoi për të hyrë në shërbimin e Strehës. Ajo e identifikoi veten si biseksuale. Moza kishte disa vështirësi përsa i […]
March 22, 2018

Historia e Enkelejdës

Enkelejda ishte 21-vjeçe kur erdhi në Strehë. Ajo e identifikon veten si biseksuale dhe ishte në marrëdhënie të gjatë e të qendrueshme me një vajzë. Kur […]
March 22, 2018

Historia e Bertit

Berti erdhi te Streha në një periudhë krize psikologjike që e çoi atë drejt disa përpjekjeve serioze për vetëvrasje. Pasi hyri në shërbimin e Streha-s, u […]
Albanian