June 30, 2018

Përvjetori i Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Në datën 29  qershor, Qendra Streha mori pjesë në festimet e 242 vjetorit të Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në Pallatin e Brigadave. Në […]
June 16, 2018

Trajnim “Parandalimi dhe reagimi ndaj dhunës me bazë gjinore”

Streha fitoi mundësinë për të qenë agjent ndryshimi në projektin për parandalimin dhe reagimin ndaj dhunës  me bazë gjinore në Shqipëri, duke qenë pjesë e trajnimeve […]
June 5, 2018

“Love is ALL”, Gala 2018

May 7, 2018

“Një shtëpi, shumë zemra”, Gala 2015

May 7, 2018

“Përqafo Diversitetin, mbështet progresin”, Gala 2017

May 7, 2018

“Përqafo Diversitetin, mbështet progresin”, Gala 2016

March 22, 2018

Aktiviteti : Retreat për finalizimin e rregullores dhe manualit operacional

Më 13 shkurt 2016, u realizua një retreat me pjesëmarrjen e të gjithë stafit të Streha me qëllim rishikimin dhe finalizimin e rregullores dhe manualit operacional […]
March 22, 2018

Aktiviteti: Ngritja e mekanizmit të referimit, 2016

March 22, 2018

Aktiviteti: Roli mbikqyres dhe advokues i shoqërisë civile

Albanian