June 5, 2018

“Love is ALL”, Gala 2018

May 5, 2018

Njoftim Punesimi

Permbajtje e njoftimi
March 22, 2018

Historia e Mozës

  Moza ishte 23 vjeçe kur aplikoi për të hyrë në shërbimin e Strehës. Ajo e identifikoi veten si biseksuale. Moza kishte disa vështirësi përsa i […]
March 22, 2018

Historia e Enkelejdës

Enkelejda ishte 21-vjeçe kur erdhi në Strehë. Ajo e identifikon veten si biseksuale dhe ishte në marrëdhënie të gjatë e të qendrueshme me një vajzë. Kur […]
March 22, 2018

Historia e Bertit

Berti erdhi te Streha në një periudhë krize psikologjike që e çoi atë drejt disa përpjekjeve serioze për vetëvrasje. Pasi hyri në shërbimin e Streha-s, u […]
March 22, 2018

Aktiviteti : Retreat për finalizimin e rregullores dhe manualit operacional

Më 13 shkurt 2016, u realizua një retreat me pjesëmarrjen e të gjithë stafit të Streha me qëllim rishikimin dhe finalizimin e rregullores dhe manualit operacional […]
March 22, 2018

Aktiviteti: Ngritja e mekanizmit të referimit, 2016

March 22, 2018

Aktiviteti: Roli mbikqyres dhe advokues i shoqërisë civile

March 22, 2018

Aktiviteti: Eventi i bamirësisë për festat e fundvitit

Më 4 dhjetor 2016, në Hotel Sheraton, qendra Streha mori pjesë në panairin e përvitshëm, nëpërmjet shitjes së punimeve të realizuara me dorë nga ana e […]
Albanian